Tietoja

Olen paljasjalkainen urjalalainen palveluyrittäjä. Jos sinulla on kotona avuntarvetta, voit aina ottaa yhteyttä. Jos en itse pysty auttamaan, hankin avun yhteistyökumppaneiltani. Palveluihin kuuluu myös taksikyydit ja jalkahoidot (jalkojenhoidon ammattitutkinto suoritettu).

Jalkahoitojen peruskotikäynti alkaen 50 e (sis. ALV 24%) + 0,53e/km yrityksen toimipaikasta (Kastintie 92, Urjala).

Kotihoidon tukipalvelut 38 e/h (sis. ALV 24%) + 0,53e/km yrityksen toimipaikasta (Kastintie 92, Urjala).

Autan myös televisioiden, kännyköiden ja tietokoneiden kanssa (esim. sähköiset asioinnit eri virastoihin/ terveyspalveluihin). Omaa tietokonetta et tarvitse asiointiin, minulla on kaikki tarvittava mukana, tarvitset vain omat verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, avustan niiden hankinnassa. Kaikissa tunnistautumista vaatimissa asioinnissa tunnukset säilyvät omana tietonasi ja allekirjoitan erillisen salassapitolupauksen. Voit siis olla huoleti, tietosi eivät karkaa mihinkään…

Olen Pirkanmaan hyvinvointialueelle rekisteröity yksityisten sosiaalipalveluiden tuottaja (Urjala, Akaa), joten saatat olla oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun ja maksaa esim. palvelusetelillä.

Muista myös kotitalousvähennys!

Taksipalvelut (6-paikkainen henkilöauto, johon pääsee myös pyörätuolilla tai paareilla. Pyörätuolin lisäksi mahtuu 4 matkustajaa ja paarien lisäksi 2 matkustajaa)

Perusmaksu arkisin kello 06:00-20:00, sekä lauantaisin ja juhlapyhien aattoina kello 06:00-16:00

5,90 e

Perusmaksu muina aikoina

9,00 e

Matkataksa (1-2 matkustajaa)   1,85 e/ km

Matkataksa (3-4 matkustajaa)   2,00 e/ km

Matkataksa (5-6 matkustajaa)    2,10 e/ km

Odotusmaksu   50,00 e/h

Avustamislisä                              15,70 e

Paari- ja porrasvetolisä                29,20 e

Hinnat sis. alv 10 % (Henkilökuljetus)